TKN 2017

Taekwondo Kamp Nederland 2017

Met veel plezier kijken we terug op de 6e editie van het Taekwondo Kamp Nederland 2017! Dit jaar waren we maar liefst met 90 deelnemers.

Bjarne Johansen, de Deense oud-bondscoach sparren, verzorgde de spartrainingen. Velen zullen zich de fit-light training wel herinneren, een training die gericht is op het trainen van focus en reactiesnelheid. Er is door de deelnemers intensief getraind en veel vooruitgang geboekt.

Rob Jansen, de Nederlandse oud-bondscoach stijl, verzorgde de stijltrainingen. De focus lag op het uitvoeren van technieken met de meest mogelijke kracht én snelheid, om zo de grootste impact te kunnen maken. Rob daagde iedereen uit zich 100% te geven en velen hebben dan ook hun stijl naar een hoger niveau kunnen brengen.

Naast de taekwondo trainingen was er natuurlijk de bootcamp training, gegeven door Robert van den Bergh (7e dan). Afgemat en onder de modder kwamen de deelnemers hiervan terug.

Kortom: het was weer een geweldig weekend! Er is hard getraind en iedereen heeft daarnaast ook weer veel plezier gehad.

De datum voor het trainingsweekend volgend jaar is ook al bekend: 5 – 7 oktober. Tot volgend jaar!

Geef een reactie