Nieuws

Profiteer nu van 10% Early Bird korting!

Van 4 t/m 6 oktober 2019 vindt de 8e editie van het Taekwondo Kamp Nederland plaats en je kunt je vanaf nu inschrijven!

Als Early Bird krijg je 10% korting. Deze inschrijving geldt t/m 30 april 2019.
*Bekijk de inschrijfpagina voor de tarieven.

Wat kan je verwachten van het trainingsweekend?
• Trainingen van toptrainers!
• 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner
• Een mooie accommodatie in Someren.

Schrijf je direct in en profiteer van de Early Bird korting. Zien we je in Someren? Kijk hier voor meer informatie over het Taekwondo Kamp Nederland.

We hebben een nieuwe sponsor 🎉

Al vanaf de eerste kennismaking was William Verstappen enthousiast over het Taekwondo Kamp Nederland. Hij neemt al verschillende jaren deel aan het kamp en hij krijgt steeds meer van zijn clubgenoten van Taekwondo Rosmalen enthousiast om ook mee te gaan.

Voor dit jaar heeft William besloten om met zijn bedrijf Budokleding.nl het TKN 2018 te sponsoren. Daar zijn we hartstikke blij mee! William, bedankt!

Heb je toevallig net een nieuw pak of bv. nieuwe beschermers nodig? Budokleding is de snelle service specialist voor o.a. taekwondo benodigdheden. Met de kortingscode TKN2018 kun je online met 15% korting spullen bestellen. Deze speciale aanbieding loopt t/m 30 juni.

Stijltrainingen van Joel van der Weide

De stijltrainer van dit jaar is Joël van der Weide. Joël is de jongste 4e dangraadhouder van Nederland en meervoudig Europees kampioen stijl.

Wil jij je stijlskills verbeteren en een stapje dichter bij perfectie komen? Dan is een les van deze talentvolle Taekwondoka zeker een aanrader!

De inschrijving is geopend!

Van 5 t/m 7 oktober 2018 vindt de 7e editie van het Taekwondo Kamp Nederland plaats en je kunt je vanaf nu inschrijven!

Als Early Bird krijg je 10% korting. Deelname aan het trainingsweekend is dan niet €87,50, maar €78,50!

Wat kan je verwachten van het trainingsweekend?
• Trainingen van toptrainers!
• 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner
• Een mooie accommodatie in Someren.

Schrijf je direct in en profiteer van de Early Bird korting. Zien we je in Someren?

Spartrainingen van Naziem Akabbouz

Naziem Akkabbouz (6e dan Taekwondo)

Wil je beter gaan sparren? Dan zit je tijdens het trainingsweekend in oktober helemaal goed, want Naziem Akabbouz (6e dan Taekwondo) zal de spartrainingen verzorgen!

Naziem is de vaste wedstrijdtrainer en coach van het selectieteam sparren van regio noordwest. Of je nu beginner bent of (ver)gevorderde: jij gaat gegarandeerd met verbeterde sparringskills naar huis.

P.S.: 1 maart (morgen!) gaat de inschrijving open. Hou onze Facebook en website in de gaten!

TKN 2017

Taekwondo Kamp Nederland 2017

Met veel plezier kijken we terug op de 6e editie van het Taekwondo Kamp Nederland 2017! Dit jaar waren we maar liefst met 90 deelnemers.

Bjarne Johansen, de Deense oud-bondscoach sparren, verzorgde de spartrainingen. Velen zullen zich de fit-light training wel herinneren, een training die gericht is op het trainen van focus en reactiesnelheid. Er is door de deelnemers intensief getraind en veel vooruitgang geboekt.

Rob Jansen, de Nederlandse oud-bondscoach stijl, verzorgde de stijltrainingen. De focus lag op het uitvoeren van technieken met de meest mogelijke kracht én snelheid, om zo de grootste impact te kunnen maken. Rob daagde iedereen uit zich 100% te geven en velen hebben dan ook hun stijl naar een hoger niveau kunnen brengen.

Naast de taekwondo trainingen was er natuurlijk de bootcamp training, gegeven door Robert van den Bergh (7e dan). Afgemat en onder de modder kwamen de deelnemers hiervan terug.

Kortom: het was weer een geweldig weekend! Er is hard getraind en iedereen heeft daarnaast ook weer veel plezier gehad.

De datum voor het trainingsweekend volgend jaar is ook al bekend: 5 – 7 oktober. Tot volgend jaar!